Byron Bay

Det blev inget häng på stranden som planerat då ryktena om strandmusiken var en myt. Istället drog vi oss till en reggae bar. Där var det en spännande blandning av människor och liveband som spelade reggae. Vi hade lite svårt att hålla takten men det var kul ändå! Vi träffade även en svensk tjej som bodde här med sin pojkvän från Nya Zeeland. De erbjöd oss att följa med dem hem för en liten drink och vi tackade såklart ja till erbjudandet. De bodde minst sagt ute i buschen, 2km in! Där bodde de med fem personer till. Svensken, som hette Julia, och en kanadensare spelade gitarr och sjöng kärlekslåtar, medan Julias pojkvän stod med ett Hula-hula halsband och stora glasögon och kokade nudlar. En annorlunda men väldigt rolig situation!! De slutade med att vi fick sova över där på deras soffa då klockan tickade iväg...

Dagen efter var det Aussie day! Den bestod i stort sett bara av att partaja hela dagen. Vi började med en stabil BBQ på hostelet och spelade sedan lite spel med ungefär fem pauser för att gå till systemet ... Kvällen fortsatte sedan på en klubb/bar kallad beach bar. Där träffade vi ett par australienare, från Melbourne, som ville ta med oss vidare till ytterligare en klubb kallad "Cheeky Monkeys". Där stod folk på borden och dansade som apor. Så stället levde upp till sitt namn!

Tredje dagen, efter att ha bytt dorm för tredje gången på samma hostel, träffade vi Lucy, en tjej från England. Henne spenderade vi resten av kvällen med, på samma ställe vi avslutade gårdagen - Cheeky Monkeys! De bjuder nämligen  gratis middag där varje dag och gratis är gott så självfallet var vi där redan klockan 19. Kom sedan hem vid 02, först in och sist ut!

Fjärde dagen flyttade det in två svenska tjejer i vårt rum. Två goa göteborgare! De hade bott och jobbat i Sydney som bartenders och det lät faktiskt riktigt kul! Vår plan var att gå till Byrons kända "light house", som är australiens östligaste punkt, till solnedgången men eftersom regnet öste ner hamnade vi på Cheeky Monkeys för ytterligare en gratis middag istället... Blev sedan en sväng tillbaka till vårt hostel för att föra, vårt hostel är nämligen det enda hostel man får ta in alkohol på. Annars är det väldigt strikt på den fronten för andra hostel! Under kvällen lyckades vi fånga fyra klubbar så nu kan man säga att vi är klara med Byrons uteliv! OBS! Under dagen paddlade vi kajak med delfiner. Var så sjukt coolt och underbart att se. Vi ville inte sluta paddla, så fast blev vi! Älskar delfiner! Och för att tillägga var vi grymma på själva paddlingen också, vi välte inte men det gjorde andra! ;-PpPp

Idag började vi dagen med att gå till light house. Det var en 45 minuters promenad dit. Riktigt fint där uppe! Synd bara att vi missade solnedgången... Hade nog varit riktigt häftigt att se!

Nu sitter vi och väntar på att nattbussen mot Sydney ska komma! Ska bli kul att komma till en storstad, det har vi längtat efter! Kramar så länge!

Ensamma i ett 4 bed dorm -drömmen! 

The beach

Aussie day!!!!!

Fem minuter senare simmade ett 30 tal delfiner runt oss!!
Light house